صفحه اصلی | راهنما | به کانال تلگرام ما بپیوندید
Header
امروز : سه شنبه 29 مهر 1404 | تماس با ما | عضویت در سایت |
لیگ دسته اول 140405
امتیازتفاضلتعداد بازیتیمردیف
2199نساجي مازندران1
1439پارس جنوبی جم2
1349مس شهر بابک3
1329سایپا4
1329فرد البرز5
1249هوادار6
1219بعثت کرمانشاه7
1129نود ارومیه8
11-19مس کرمان9
11-19آریو اسلامشهر10
1029پالایش نفت بندرعباس11
909صنعت نفت آبادان12
9-39شناور سازی قشم13
8-29نیروی زمینی تهران14
7-39نفت و گاز گچساران15
5-39شهرداری نوشهر16
2-59داماش گيلان17
1-119مس سونگون18
تبلیغات






منبع عکس : www.iranianfootball.ir

www.iranianfootball.ir                                                                              ایران 3 - سوریه صفر

انصاری‌فرد در دقیقه 81 موفق شد گل سوم ایران را به ثمر رساند و تیم ملی را در آستانه برتری مقابل سوریه قرار دهد.

به گزارش "ورزش سه"، تیم ملی فوتبال ایران که پس از حضور دراگان اسکوچیچ به‌عنوان سرمربی دو پیروزی در دیدارهای تدارکاتی مقابل ازبکستان و بوسنی و هرزگوین به دست آورد، پس از یک هفته تمرین در شروع سال 1400 هم‌اکنون به مصاف سوریه رفته و در تلاش است با ارائه نمایش خوب و مورد پسند تماشاگران، به برتری در این بازی برسد و خود را مقابل شاگردان نبیل معلول محک جدی بزند.


گزارش لحظه به لحظه دیدار تیم‌های ملی ایران و سوریه را در همین صفحه از "ورزش سه" دنبال کنید:


مسابقه دوستانه ملی؛ سه‌شنبه: 1400/01/10 ؛ ساعت 17:30
استادیوم: آزادی/ بدون تماشاگر
داور: موعود بنیادی‌فر/ کمک‌ها: محمدرضا ابوالفضلی و علیرضا ایلدروم/ داور چهارم: سید علی‌اصغر مومنی.


تیم ملی ایران


علیرضا بیرانوند
شجاع خلیل‌زاده
محمدحسین کنعانی‌زادگان
جعفر سلمانی(73- سیامک نعمتی)
میلاد محمدی(65- سید ابوالفضل جلالی)
احمد نوراللهی
احسان حاج‌صفی(65- امید ابراهیمی)

علی قلی‌زاده(86- اللهیار صیادمنش)

وحید امیری(86- امید نورافکن)
مهدی طارمی
سردار آزمون(73- کریم انصاری‌فرد)


سرمربی: دراگان اسکوچیچ

 



تیم ملی سوریه


ابراهیم عالمه
ثائر کروما
عمرو میدانی
فارس ارناووط
یوسف الحموی
موید عجان(69- محمد یوسف)
کامل حمیشه
محمد عنز
محمد عثمان
محمد المواس
عبدالرحمن برکات


سرمربی: نبیل  معلول

 

 

اخطار


محمد المواس(25) از سوریه

 

شرح گل


ایران یک - سوریه صفر (دقیقه یک: محمدحسین کنعانی‌زادگان): ارسال زیبای علی قلی‌زاده با پای چپ از روی کرنر به مقابل تیرک اول دروازه سوریه را کنعانی‌زادگان با ضربه سر تبدیل به گل کرد.

 

 

ایران 2 - سوریه صفر (دقیقه 38: سردار آزمون): شروع مجدد سریع علیرضا بیرانوند با شوت محکم موجب شد تا توپ به مهدی طارمی برسد، اما ضربه زمینی این بازیکن در موقعیت تک به تک را ابراهیم عالمه برگشته داد تا این فرصت از دست برود ولی در ریباند سردار آزمون به راحتی دروازه سوریه را با شوت بغل پا باز کرد.

 

 

ایران 3 - سوریه صفر (دقیقه 81: کریم انصاری‌فرد): علی قلی‌زاده پس از نفوذ تندوتیز تا پشت محوطه جریمه سوریه، کریم انصاری‌فرد را صاحب موقعیت کرد که سر توپ چشم‌نواز و شوت فنی این بازیکن بعد از دفع ناقص ابراهیم عالمه تبدیل به گل شد.

 


لحظات حساس

 

دقیقه 2: پاس چیپ دیدنی علی قلی‌زاده از میانه زمین به پشت مدافعان سوریه را مهدی طارمی با ضربه سر به سردار آزمون رساند که پس از مهار توپ او، مدافعان حریف توپ را به کرنر زدند.

دقیقه 17: پاس در عمق مهدی طارمی موقعیت خوب گلزنی را برای سردار آزمون فراهم کرد که ضربه پای چپ زمینی این بازیکن را ابراهیم عالمه در دو مرحله در اختیار گرفت.

دقیقه 21: پاس سردار آزمون و شوت احسان حاج‌صفی از پشت محوطه جریمه دقت لازم را نداشت و با اختلاف زیادی از بالای دروازه سوریه راهی اوت شد.

دقیقه 28: ارسال بلند از میانه زمین به سمت چپ محوطه جریمه ایران را موید عجان با ضربه سر به مقابل دروازه فرستاد که در ادامه ضربه سر عبدالرحمن برکات را بیرانوند با واکنش زیبایی به کرنر فرستاد.

دقیقه 40: شوت فنی علی قلی‌زاده از پشت محوطه جریمه با اختلاف نسبتا کمی از کنار دروازه سوریه عبور کرد.

 

 

دقیقه 49: پرتاب بلند و زیبای علیرضا بیرانوند به پشت مدافعان سوریه، مهدی طارمی را در موقعیت تک به تک قرار داد که شوت پای چپ زمینی این بازیکن را ابراهیم عالمه مهار کرد.

دقیقه 59: توپ‌ربایی و حرکت عبدالرحمن برکات و پاس کات‌بک او با شوت محمد المواس همراه شد که ضربه این بازیکن به زیر طاق دروازه ایران اصابت کرد، اما تبدیل به گل نشد.

دقیقه 73: توپ ارسالی از جناح چپ زمین و ضربه سر عبدالرحمن برکات اختلاف کمی از کنار دروازه ایران راهی اوت شد.

دقیقه 77: شوت ناگهانی محمود المواس از پشت محوطه جریمه به شکل خطرناکی از کنار دروازه ایران رد شد.

 



در حاشیه


* دیدار تدارکاتی تیم‌های ملی ایران و سوریه بدون تماشاگر است و تنها تعداد کمی از خبرنگاران در ورزشگاه آزادی حضور دارند.
* روسای فدراسیون‌های فوتبال ایران و سوریه این مسابقه را از نزدیک تماشا می‌کنند.



منبع خبر : varzesh3.com

تاریخ ارسال خبر : 1400/01/10 19:29

سفارش آگهی

بازیهای تیم ملی ایران
بازیهای باشگاهی داخلی
بازیهای باشگاهی بین المللی
باشگاههای ایران
بازیکنان
مربیان
داوران
آرشیو اخبار

ورود اعضاء :

نام کاربری

کلمه عبور



یادآوری کلمه عبور
عضویت در سایت 
 

تبلیغات





آمار سایت
كاربران حاضر: 410 نفر

کل بازديد : 23140793 نفر

بازديد امروز :  1097 نفر

بازديد ديروز :  5507 نفر

کل اعضاء :  2434 نفر
کلیه حقوق این سایت متعلق به www.iraninanfootball.ir می باشد.